divendres, 8 de maig del 2015

Barça vs Bayer (Y.P. 1r ESO Pi)

Va començar el partit Dani Alves, li va fer un passe que va deixar tot sol contra el porter, i Suárez va xutar la pilota Neuer, el porter del Bayer, la va parar, i quan van arribar al minut 45 va acabar la primera part.
Comença la segona part amb el Bayer, Lewandowski es va quedar tot sol contra el porter. I el porter del Barça, va enviar la pilota a córner, va servir de córner el Bayer i el porter del Barça va agafar la pilota i la va passar a Dani Alves, i va anar amb la pilota fins a mig camp, la va perdre, la va recuperar corrent i li va passar a Messi, que va xutar i va marcar el primer gol en el minut 68.
El servei inicial  va ser del Bayern, i Rakitic va recuperar la pilota i li va passar a Messi, i ell va fer un altre gol al minut 70.
El Mario Gotze es va quedar sol contra el porter, li va donar al pal i la va agafar Ter Stegen. La va passar a Pique i l'àrbitre va afegir quatre  minuts i Pique se la va passar a Messi se la va par a Neymar i va marcar gol i l'àrbitre va xiular  el final del  partit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada